Här är de hotell vi rekommenderar för boendet i Borås. Träffen hålls på Quality Hotel Grand, och där har vi reserverat rum men de flesta är inte tillgängliga förrän den 19 september. Kommer du dagen före rekommenderar vi att du bokar rum på Scandic Plaza Borås som bara ligger några minuters promenad bort.

I bekräftelsen på din anmälan finns mer information om hur du bokar.

Quality Hotel Grand Borås

Quality Hotel Grand Borås

300 meter från Borås centralstation, ett stenkast från Stora Torget och direkt vid ån Viskan väntar Quality Hotel™ Grand, Borås på dig. Vi är stolta över att vara ett så omtyckt hotell bland Boråsbor, affärsresenärer och turister. Det tror vi är tack vare vårt centrala läge i Borås, granne med vackra Stadsparken och med gångavstånd till hela stadskärnan. Andra saker som våra gäster brukar nämna som det bästa med Quality Hotel™ Grand, Borås är vår genomtänkta service och vår goda mat. Vad är viktigast för dig? Kom till oss och ta reda på det!

Scandic Plaza Borås

Scandic Plaza Borås

På Scandic Plaza erbjuder vi rymliga hotellrum med hög komfort och flexibla mötes- och konferenslokaler för upp till 130 deltagare. Högst upp i Plaza-tornet finns vår uppskattade relaxavdelning med gym, bastu och jacuzzi. Middagen avnjuter du i vår trivsamma hotellrestaurang. Efter middagen är du välkommen till vår bar där du kan koppla av en stund. Som hotellgäst har du fritt wifi i hela hotellet.